Lyst til å prøve Taekwon-Do?

Gratis prøvetid

Ønsker du noen prøvetimer for å se om dette kan være noe for deg? Ta kontakt på kai@sandnestkd.no, så skal vi sette deg opp på riktig parti.

For nybegynnere er treningene for barn (7 år eller startet i 2. klasse) på tirsdager, mens for ungdom/voksne er det mandager og torsdager. Nybegynnerpartiet er dessverre fullt nå, men vi har noen ledige plasser til oppstart i januar, så ta kontakt ved interesse.

Se også "Ofte stilte spørsmål"

NB: Da vi på noen partier har ventelister, er det ikke mulig å møte opp for trening uten først å ha vært i kontakt med klubben.

Hva er Taekwon-Do?

Treningsglede i et godt miljø

Taekwon-Do er en morsom og spennende aktivitet med stor variasjon, hvor du utvikler god styrke, kondisjon, motorikk og balanse. Du lærer selvforsvar, samtidig som du kjenner gleden av fysisk aktivitet. Vi har et inkluderende miljø, basert på vennlighet og godt samhold.

Mestring og selvtillit

Taekwon-Do er en aktivitet som passer for alle. Du trener ut fra dine egne forutsetninger. På trening blir alle sett av instruktøren, som motiverer og hjelper deg slik at du får god mestringsfølelse og bedre selvtillit.

Trygghet og struktur

Hos oss møter du kvalifiserte instruktører, med godt humør. Du vil oppleve orden og struktur, som gir deg bedre konsentrasjon og fokus. Våre faste rammer bidrar til trygghet på trening.

Verdibasert aktivitet

Taekwon-Do er en verdibasert aktivitet, med gode rollemodeller som formidler etikk og sunne verdier.

Om NTN

NTN Taekwon-Do er en selvforsvarskunst som vektlegger KVALITET, TRYGGHET og ETIKK. Vi søker å ivareta de tradisjonelle verdier innenfor kampsporttrening, hvor det høyeste målet er å oppnå en fysisk og mental likevekt.

11000 +

Medlemmer som trener NTN Taekwon-Do i Norge.

Over70

NTN Taekwon-Do klubber.

Kvalitet

 • Høyt utdannede og kvalifiserte instruktører
 • Profesjonell administrasjon og ledelse
 • Klare og fastsatte krav for å bli kvalifisert til nye beltegrader
 • Høy faglig kompetanse både teoretisk og praktisk
 • Pedagogisk godt utarbeidede 
  pensummanualer og kurs.

Trygghet

 • Sikkerheten under trening er
  høyt prioritert.
 • Miljøet er sosialt trygt med en vennlig og positiv
  atmosfære.
 • Trening av NTN Taekwon-Do
  gir en indre ro og harmoni med et positivt selvbilde
  og god selvtillit.

Etikk

 • NTN er en verdibasert organisasjon.
  Vi ønsker å bidra til at samfunnet blir et bedre og fredeligere sted å være, gjennom å utdanne våre medlemmer til positive, høflige og etisk skolerte mennesker med en sterk moral, som kan ta ansvar for seg selv og sine omgivelser.