Sandnes Taekwon-Do Klubb

Sandnes Taekwon-Do Klubb ble stiftet i 1994, og består pr juni 2023 av ca 120 medlemmer i aldersspennet 7 - 72 år. I disse årene har klubben hatt tilholdssted i gymsaler i distriktet, før vi i 2013 flyttet inn i Sandnes Kampsportsenter i Hovebakken. Klubben opplevde jevn og god vekst i denne perioden, og på høsten 2021 besluttet klubben å flytte til egne lokaler i Hoveveien, da vi opplevde utfordringer med mangel på både treningstider og plass, samt lange ventelister for nye medlemmer. I januar 2022, etter måneder med dugnadsarbeid, innviet vi våre egne lokaler i Hoveveien hvor vi nå har tilholdssted.

Klubben har aldersinndelte partier, og har blant annet egne grupper for elever fra videregående skole og eldre. Vi driver i hovedsak breddeidrett, men via egne tilpassede treninger samt tilgang til "Team Rogaland", kan klubben tilby konkuranserettede treninger for de som ønsker å satse mot dette. Sammen med de andre klubbene i regionen arrangeres det også halvårlige "Rogalandsmesterskap" hvor elever i alle aldre kan delta.

Sandnes Taekwon-Do Klubb tilhører Region Sør-Vest med Master Omid Hassanipour som leder, og National Taekwon-Do Norway (NTN) som ledes av Grand Master Per Andresen. Internasjonalt er vi tilknyttet ITF.